ΤΗΛ. 27310 28080
ΟΡΘΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 67 ΣΠΑΡΤΗ
ΤΗΛ. 2710 243600
ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 75 ΤΡΙΠΟΛΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΙΑΣΗ

Ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες - ρόλερ αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια και κτίρια και προσφέρεται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο.

 

Είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς. Αποτελούν μια κλειστή ενότητα, που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στο ταβάνι. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος και στον διακριτικό τους σχεδιασμό, οι κασετίνες τους τοποθετούνται σε δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Κάθετες Περσίδες / Vertical

Οι κάθετες περσίδες κατασκευάζονται από ανθεκτικά φύλλα υφάσματος ενισχυμένα με ίνες υάλου ή από φύλλα PVC. Πρόκειται για ελαφριές κατασκευές, οι οποίες τοποθετούνται σε κατακόρυφη διάταξη μέσα από γυάλινες επιφάνειες και συμβάλλουν στην αισθητική διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου.

 

Το σύστημα λειτουργεί με ειδικό αυτορρυθμιζόμενο μηχανισμό κίνησης των περσίδων για προσαρμογή σε συγκεκριμένες συνθήκες σκίασης, ενώ τα φύλλα αποσυναρμολογούνται για τον ευκολότερο καθαρισμό τους. Προσαρμόζονται στις διαστάσεις όλων των παραθύρων και υαλοπινάκων και αποτελούν ιδανική λύση τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε οικιακούς χώρους

Στόρια

Τα στόρια που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η τέλεια λύσησκίασης εσωτερικού χώρου, επαγγελματικό ή οικιακό, αν θέλετε ναελέγχετε την ποσότητα του ηλιακού φωτός που επιθυμείτε να έχετε στο χώρο σας. Τα στόρια μπορούν να κοπούν στις ακριβείς διαστάσεις των παραθύρων σας, προσφέροντας σας την απαραίτητη διακριτικότητα. 

Το χρωματολόγιο περιέχε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, εξασφαλίζοντας ότι θα ταιριάξετε απόλυτα τα στόρια με το χώρο στον οποίο θα τοποθετηθούν